Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

CreativeBudgetStyling.nl is een persoonlijk blog en alle artikelen zijn door de beheerder zelf geschreven en de foto’s zijn zelf gemaakt.

De site en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van de eventuele (hyper)links, zijn eigendom van de beheerder. Het is niet toegestaan om de site, de foto’s, of gedeelten daarvan op te slaan, te kopiëren of te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van de beheerder.

CreativeBudgetStyling.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van reacties die worden achtergelaten door bezoekers. CreativeBudgetStyling.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Alle in deze site aanwezige inhoud wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch aanvaardt CreativeBudgetStyling.nl geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Aan de inhoud van de site kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

De inhoud op de site is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de beheerder.

CreativeBudgetStyling.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van CreativeBudgetStyling.nl